Magdalena Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Byłam na zakupach kupiłam ... - sporo zielonych warzyw Myślę że ... - zrobię fotkę albo Doda mnie namaluje z na wpół oskubanym pęczkiem pietruszki w białej sukience to będzie ... - piękne idealne na okładkę mam nadzieję że się zgodzi kupiłam sporo zielonych warzyw poczekam
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ale tytuł fajny. Magdaleno, tytulik - do przytu - lenia. Ty zmęczona, odpo - cznij. Zielone wa - rzywa, no, no, no. :)) I ja za Marlett - daj fotkę. J. Ja teraz lecę, bo chcę, lecę, bo wolność , to zew. Wilki - taki zespół. 1
Magdalena Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dam musicie mnie sobie wyobrazić
Magdalena Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie umiem tak ładnie, czekam aż mnie namaluje Edytowane 24 Czerwca 2019 przez Magdalena literówka (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale Ty jesteś.... :((( Idem na stragan, może twój cień napotkam? Z cienia - wynurzy się Magdalena? O mam pomysł na wierszyk swobodny, Dzięki, pa, pa.
Magdalena Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Tak jestem na haju tak się cisną jak dzieci do lodziarni, nie mam głowy, obsiadły mnie zupełnie
Magdalena Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi