Czarek Płatak Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Ano widzisz. Każda zwrotka jest o czymś innym, a wszystkie razem o tym samym ;) Pozdrawiam!
Czarek Płatak Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Tomek :) Pozdrawiam serdecznie!
Czarek Płatak Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 @PunkRimbaud Za serce dzięki i ukłon przesyłam.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Tja... bardzo głębokie. Świetny tekst! Uwielbiam wiersze, przy których trzeba się zatrzymać i przemyśleć różne sprawy. Ten właśnie taki jest więc plusik leci z automatu. ;)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja bardzo osobiście i z ukłonem dziękuję.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ogóle, na samym poczatku, tytuł skojarzył mi się z Marsem. :-)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe, kolor prawie adekwatny ;)
Czarek Płatak Opublikowano 23 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 @Nata_Kruk dziękuję, że zajrzałaś :)
Nata_Kruk Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Zajrzałam, ale czas.!! i tylko pacnęłam na punkcik. Teraz dodam, że treść wiersza wwierca się w 'środek' człowieka. Wiesz o czym piszesz i wiesz, jak to obrazować. Tylko tyle, albo aż tyle....
Czarek Płatak Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak wnętrze wrażliwe to łatwiej doń przeniknąć. Dziękuję 1
fregamo Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 @Czarek Płatak o i to jest rdza kompletnie nie wiem co powiedzieć o takim wierszu... brak słów brak mi słów... co wydaje się być niemożliwym masz coś czego szukam... w momencie kiedy wiersz, wiersze tworzą atmosferę zaczynamy wtedy w nie się zanurzać... a to jest coś pięknego
Czarek Płatak Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. To niezwykle miło przeczytać, że ktoś się prócz mnie chce jeszcze w tym nurzać. Serdeczności!
Gość Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Tu każda strofa jest perłowa :-) mnie szczególnie zachwyciła przedostatnia :-)
Czarek Płatak Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Ślę nieco mniej perłowy, ale szeroki uśmiech :)
Rekomendowane odpowiedzi