Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Głupio się patrzą przechodnie Nic nie zrobiłem, co mogłem Jestem winny lądowania Narysuj mnie Hieronimie Zakop mnie w płótnie a te durnie to będą jeszcze długo durnie 1
Klara Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Liść spada z drzewa a ludzie patrzą. Durnie? Ale co on mógł zrobić? Hm A Hieronim go namaluje a patrzący będą durniami, ale dlaczego?????????
Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie myśl tylko śpiewaj
Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Kto odgadnie kto odpowie gdzie lądują liście? Co nas dziwi a daje pokarm artyście?
Klara Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A można jednocześnie? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Klara Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszesz nie myśl *a później karzesz zgadywać? No weź
Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Oczywiście oczywiście całe masy takich mamy, czekaj czekaj, wymieniajmy: Homer i długo długo nic
Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo są dwie drogi żeby się ocalić, naraz połączyć niewielu je potrafi
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
le_mal Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Majka lubi zagrywać z czytelnikiem ;))
Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ba jak
Klara Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niech zagrywa, tylko, żeby czytelnik miał też z tego frajdę, żeby chciał czytać i choć cokolwiek znalazł w tym do zapamiętania, do przemyślenia, żeby go coś wzruszyło, rozbawiło... No bo chyba Majka* nie chce z ludzi robić durniów? 2
Magdalena Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, Majka chce kochać ludzi
le_mal Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i kończy się wszystko na checiach Maju :) Zmieniasz nicki i dalej nie docierasz do ludzi tak jak byś chciała.
Magdalena Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mój pierwszy i jedyny nick a nazywam się Magdalena Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedynie odrobinę dotkneło mnie że jestem do kogoś podobna, jeśli nie chodzi o ojca to zawsze musi to być trochę irytujące.
Roklin Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jakieś to mało eleganckie, ci "durnie" aż zanadto wybijają się na pierwszy plan. Lipowy, a może raczej: lipny ten liść. Pozdrawiam :) 1
Magdalena Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam również, o ironio moje drzewo to lipa. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Podoba mi się. Jest tu jakaś groteska. Trochę skojarzył mi się z animacjami z Latającego Cyrku Monty Python'a. Tam była taka z liśćmi, choć one nie były zdaje się poirytowane co Twojemu tekstowi dodaje kolejnego atutu :)
Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi