Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Kasia Koziorowska Na początku myślałem, że to zupełnie inny utwór od kilku poprzednich, ponieważ czytając pierwsze strofy, takim właśnie zdaje się być. Później fajnie wracasz do "swoich" klimatów. Podoba mi się to.
    • @aff   Nieprawda, nikt nie ma prawa wypowiadać się w imieniu innych, na przykład: jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, tak: jestem bezpośredni - mówię co myślę, więc: udaję? Tytuł powinien brzmieć - "Sztuka dawania" i tyle na temat.   Łukasz Jasiński 
    • @Stary_Kredens  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No tak, wszystko jest względne. Ale skoro tak, to jak uznać cokolwiek, co napisałeś za prawdziwe?   Co do ewolucji? W pewnym sensie to racja ale jak już mówimy o różnych rzeczywistościach - to w moim przypadku jest to samodzielna podróż wgłąb króliczej nory, a nie zamiatanie syfu pod dywan.
    • @Angelika2929   A jednak tytuł: "Na krawędzi ciszy", słowa nie powinni się bez sensu powtarzać, więc:    - na krawędzi ciszy, - cisza w oczach, - cisza jak lód    i na krawędzi ciszy - pierwszy wers - stoję, cisza w oczach - smutek i cisza jak lód - porównanie - zamknięte serce po złym doświadczeniu.   Łukasz Jasiński 
    • twoje oczy są otwarte Patrzysz na mnie swoimi słodkimi oczami Widzę uśmiech na Twojej twarzy Proszę Cię o rękę , przyjmujesz moją prośbę Pełna sala widzów , są gromkie brawa   Niespodzianka się udała, cudowna i pełna miłości miłość uznana, miłość przyjęta Nasze dni mają kolor czerwonych róż Rozpoczęła się nowa miłość, nowe życie                                                                                                         Lovej . 2024-11-23        Inspiracje .  Zaręczyny
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...