Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym Mnie się wydaje, ze nie masz zatwardzialego serca, tak mi intuicja podpowiada

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A co do religijnosci , to ona nikogo nie definiuje, ludzie są różni a tzw. "letnich" chrześcijan jest obecnie duzo wiecej niz tych "gorących" i ci letni wg. mnie to gorsze niż np.agnostyk/ateistą.    Sam Pan Jezus powiedział :   "Znam uczynki twoje, żeś nie jest ani zimny ani gorący, bodajżeś był zimny albo gorący! A tak, ponieważ jesteś letni, a ani zimny ani gorący, wyrzucę cię z ust moich".
    • @Alicja_Wysocka To forum in generali przejrzałem już dawno :)) Ma dużą ze mnie bekę, a ja w sumie mam na tyle artystyczną naturę, że lubię się wygłupiać. 
    • @hania kluseczka   ale ja właśnie w tej sprawie protestuję.   Twój wiersz jest fantastyczny.   wiedziałem, że pisząc tutaj narażam Ciebie na niepokój a siebie na stres.   ale musiałem.   bo przeczytałem wiersz który jest magiczny a jego magia mnie oczarowała.   no to tyle.   wybacz jeżeli uraziłem.  
    • @LeszczymZdeterminowane spodnie umyślności - to przekracza moje pojęcie wyobraźni, oj Michał :)))  
    • @violetta Aaa, "fiesta, sjesta i maniana" :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...