Ten utwór został doceniony przez użytkowników. tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Daj uszko, to miłość opowiem, "rozerwę łańcuchy bojaźni", fantazje się wymkną spod powiek, by ciała namiętnie rozdrażnić. Wyszeptam najczulej jak można, pragnienia, co burzą krew w żyłach i płomień rozniecę, więc zostań, bym znowu cię w sobie odkryła. Zamruczę jak kotka w amoku, przychylna na twoje pieszczoty, językiem subtelnie prowokuj, a jestem łakoma na dotyk. Niech ciała odpłyną w euforii, zgłębiając tajniki rozkoszy, abyśmy w swym sacrum upojni, wciąż czuli wzajemny niedosyt. Nim w okno zastuka świtanie, wtuleni cichutko, najciszej uśniemy szczęśliwi nad ranem, w zapachu wilgotnym od zbliżeń. ad vocem do wiersza "Płonę" Abandon. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 13
Bogdan Brzozka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Podążając mojej kotki śladem - nie mam co do tego wiersza cienia wątpliwości W NIM NIE MA SŁOWA ZBĘDNEGO!!! GRATULUJĘ!!!! 1
tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Alicjo. Tak właśnie miało być. Pozdrawiam.
tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Bogdanie;)
tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 @Gaźnik Dzięki śliczne za serducho.
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Tetu, urokliwie u Ciebie dziś. Łagodny, acz i odważny wiersz. Ładnie wyszło. Dobrej nocy. 1
tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Justyś. Musiała w końcu pelka wyjść z tych pomroczności;) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he - no jak! I fajnie jest. Tak, warto porzucić pomroczności, i wtulić się w ramiona miłości. Dobrej nocy, J.
tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co to miłość? Jakaś choroba chyba;) Ja tam wolę pomroczności;) Dzięki raz jeszcze Justyno.
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jest to choroba. :))
tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ło matko cuś gorszego? ;)
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No może, może...? :))
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, tak. 1
???? Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wiersz przedni, bardzo dobry warsztat Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z linku nie skorzystam, bo wiersz na toksycznym forum, nie bywam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Witam - Ja za Alicją - jest bosko - miło przeczytać. Dużo najlepszego życzę.
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Pokuszę się na stwierdzenie, że jest to erotyk :) Subtelny i delikatny jak muśnięcie skrzydłem motyla i takie są najpiękniejsze, a zarazem najtrudniejsze do napisania :) PozdrawiaM. 1
tetu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Faina za miłe słowa:) Co do innego forum nie wypowiadam się, bo zupełnie nie o to chodzi i nie jest to temat na tu. Zamieściłam link tylko i wyłącznie jako odnośnik do inspiracji. Z racji tego że to dialog fajnie przeczytać oba;) Jeśli chcesz znajdziesz również po tytule, lub autorze na innych forach. Pozdrawiam.
tetu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, bardzo miło Cię gościć, dziękuję za komentarz. I również życzę dużo dobrego.
Rekomendowane odpowiedzi