iwonaroma Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) gdzieś mi się zagubił :( w gąszczu wierszy... uczciwego Znalazcę - Czytelnika proszę o kontakt ! Edytowane 31 Maja 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre. Ciekawe, czy są jeszcze uczciwi znalazcy? Pewnie są, ja żyję nadzieją tą.
iwonaroma Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Też mam nadzieję, że uczciwość nie zaginęła bezpowrotnie (tak jak artystyczne wyrazy :)).
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Widziałam go na zakręcie mijał się z ludzkim pojęciem pozdrawiam :) Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 5
iwonaroma Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) świetne :) dzięki za namiary, może go kiedyś dogonię ;) zdrówka
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Spotkałem GO, jak tłumaczył zakręt - z łaciny. Minę miał niezbyt tęgą. I to nie są kpiny ..
iwonaroma Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bronrusie, jak dla mnie osobiście to zanadto kręcisz
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czasami daję słowo Że mimignął w tle lub obok Lecz tak szybko zaiwania Że w temacie nie mam zdania ;) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 On jest na gór szczycie woła ; widzicie mnie widzicie ?! 1
Bączek_Bączyński Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Gdy inspiracji mi brak, wchodzę tutaj: https://poezja.org/wz/Baudelaire_Charles/ Polecam :) 1
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwielbiam wiersze Charlesa Baudelaire, ulubiony Albatros. 1
iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) zazdraszczam, chociaż mignął! :) zdrówka też
iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, sokolooka :)
iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt, u innych można znaleźć artystyczne wyrazy :) ale co z tymi, co bez wyrazu … własnego :)
Klara Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłam go tutaj: "elewacje w geografiach odpadających tynków okna z pamięcią dawno przebrzmiałych widoków balkony jak twierdze szczerzą pordzewiałe pręty a wśród nich kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty" Chciał się ukryć wśród obrazów, które tworzą opadające tynki, ale go wypatrzyłam, więc wskoczył na balkon i schował wśród kwiatów:) 1
iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj nawojka :) dzięki! :) 1
Don_Kebabbo Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby sztukać trzeba szukać ;)
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj... sztuczki uprawiacie ;)
Magdalena Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Przyszedł do mnie został na kolację Stołuje się drań a ja coraz chudsza Mówię mu: idź łobuzie po cholere jesteś tu?! On syczy i drwi Nie, nie ośmielisz się wygnać mnie czym byśś była SSAMA wieRsz
Rekomendowane odpowiedzi