Emalka Opublikowano 20 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 śpij na hamaku z motylich skrzydeł przykryty promieniami słońca
Filomena Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 O też słoneczko :) trzeba sobie troche umilić te nieprzyjemne zimowe wieczory :)
M.Senecki Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na takie miniaturki pewnie jest inny dział. Nie znaczy to, że mi się nie podoba. Jednak haiku to nie jest.
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Haiku czy też nie... Liczy się piękno, prostota, prawda i wrażliwość. To popieram. To cenię :) Pozdrawiam Kasia
Emalka Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Kasiu:) Widze że śledzisz moje popisywania i to jest bardzo miłe...ciesze się że kogoś chwytam za serce, ciesze że też tym, że mogą inni popatrzeć na świat moimi oczami.. Ja dopiero raczkuje na tym forum mam nadzieję że uda mi się czegos nauczyć Pozdrawiam:):) Emalka
Emalka Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Nie wiedziałam, że jeszcze czasem ktoś coś tu u mnie czyta:) Pozdrawiam UFO:)
Rekomendowane odpowiedzi