Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mamdwoje oczuutkwionychw martwym punkcienie-ja mamwzrokbystrystrumienprzepalonychwasnizaschnietych ranza-skle-pio-nychswitemnie-jastapam po trupichpalcachsciezka do wiecznosci-ciagnie sienie-zno-snieprzykro mi, ale moj komp odmowil wspolpracy i nie bedzie polskich znakow:(
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Agnieszko!podoba mi się nastrójno i ta niemoc życia, która każdego dopadamnie nie współgra z poetyką wiersza wyraz ..."bystry"chyba burzy logikęale pięknie napisaneukłonysewerynaPS nie daj powodować sobą zwykłej maszynie albo cię słucha, albo "za pirze i na powietrze świże"
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie-jastapam po trupichpalcachsciezka do wiecznosci-ciagnie sienie-zno-snieprzykro mi, ale moj komp odmowil wspolpracy i nie bedzie polskich znakow ...................... ..niech polskim znakom będzie przykro...że nie mogą "brać udziału"..w tym...znakomitym tekście....pozdrawiam cię Agnieszko...
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gdybym mogła zabrałabym Twój wiersz tylko dla siebie....niestety pozostaje mi jedynie zdjąć kopię do ul-a.Serdecznie pozdrawiamAneta
Rekomendowane odpowiedzi