iwonaroma Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 i w lustrze ujrzałam twarze dwie :) nie są identyczne, choć bardzo podobne to dziwne, ale... jedna jest zieleńsza, a druga różowsza jedna nieco większa, druga tylko szersza jedna jakby złudna a druga kamienna ta z lewa surow(sz)a, prawa... nie… nie ugotowana :D - przyprawiona dobrze ;) właściwie to tylko głowy są dwie (hybryda!) bo tułów, choć rozjechany w lej (wlej :)) - jeden Alladyn?... tornado?!!! nogi zwijają się w o(czcz)ku :) podłoga nieruchoma ściany stałe sufit nie dubluje w tej sztywnej przestrzeni tylko ja świruję! co konkret? co duch? pal sześć mnie (sześć, sześć, sześć :)) ale co z żurawiem?! zapuścił do butelki swoją długą szyję posmakował, dziób wytarł mrygnął kilka razy i zadowolony rozpostarł zamaszyste skrzydła poszybował... bokiem bokiem ale prosto :) prosto do nieba. a ja... zupełnie nieanielska, w dodatku bez polotu... twarz wróciła do "normy", tułów się znów zjechał, nogi mocno w parze Alladyn nabity w butelkę, tornado rozmyte w oku... konkret konkret konkret. ;( 1
Marlett Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Ciekawe widzenie po żurawinówce ;) 1
wjola Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 czy na pewno tylko jedną lampkę ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) 1
iwonaroma Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może to nawet była wizja? ;)
iwonaroma Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no... żurawinówka była dość mocna :) , a lampka z tych większych ;) :))
Rekomendowane odpowiedzi