Bogdan Brzozka Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) czy wpuścisz mnie do swojego intymnego świata w którym miejsce jest tylko dla wybranych gdzie ciężkie brzemienne kwintesencją absolutu nabrzmiałe grona spełnienia obiecują upojne chwile a niedopowiedzenia i wątpliwości pętające moje myśli jak powoje zmieniają się w pozbawione znaczenia zeschnięte badyle świat w którym jak z rogu obfitości czerpać mogę pełną garścią a pragnienie gasić trunkiem w którym w szkło zaklęte tkwią same pozytywne treści Czy mogę być jednym z tych wybranych proszę z pokorą i szacunkiem uchyl aromatu i smaku podwoje mój ogrodzie ukochany Edytowane 12 Maja 2019 przez Bogdan Brzozka (wyświetl historię edycji) 2
Bogdan Brzozka Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Dzięki przeogromne @Sylwester_Lasota za pochylenie się nad moim wierszem oraz za serducho, pozdrawiam. :)
Klara Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 erekcjato? odsunęłabym ostatni wers ze dwiema albo trzema spacjami:) Najpierw pomyślałam, ale pompatycznie do ukochanej:)))) ale zaskoczyłeś:) 1
Bogdan Brzozka Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Nawojka - po pierwsze - dzięki ogromne za cenną sugestię oraz serducho, po drugie - wciąż raczkuję, trochę po omacku - piszę od niecałego roku - kompletna amatorszczyzna i żywioł nie podparty fachową wiedzą (vide mój wiersz z przed chwili ,,Introspekcja") :) po trzecie przy Was, jest nadzieja że coś z przydatnej wiedzy uda się przemycić. Pozdrawiam serdecznie. :) 1
Klara Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, to rzeczywiście króciutko, ale wierz mi, że czasem staż autora w pisaniu, nie jest adekwatny do jakości jego utworów, czego dowodem jestem ja:) Próbuję pisać od prawie pięciu lat i cały czas się uczę:) Uczmy się zatem od siebie nawzajem, od innych, a może kiedyś kogoś zachwycimy albo zaskoczymy:)))) 1
Rekomendowane odpowiedzi