Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No tak, do kosza. Jeszcze trzeba popatrzeć czy kosz się nie obraził.

Ale masz rację, czasem wyjmuję jakąś myśl z tego, co wywaliłam,

i cosik się uratuje.

Dziękuję, miłego popołudnia :)

Opublikowano

Chyba były jakieś poprawki, bo coś mi się lepiej teraz czyta (albo to ja nie byłem zbyt skupiony, lub ten nieszczęsny ministrel mnie rozpraszał ;)), acz drugą strofę rozpocząłbym: a on sam sobie uroił - to tylko inna kolejność słów, ale wydaje mi się, że lepiej by się czytało.

Opublikowano

Zmieniłam jak mówisz, skoro radzisz, masz :)

To dobrze, że już lepiej Ci się czyta, sama też nie lubię się potykać na czyichś schodach, tym bardziej na swoich, można się zabić.

A wiesz, wolne wiersze czytam często z dołu do góry, szczególnie jak z góry na dół nie nadążam :P

Pozdrawiam

Opublikowano

oryginał ancymonek,

a pozycji się domaga

możesz wyleźć z tego kosza

lecz ustawię ci parawan

patrzcie państwo na roszczenia,

chce mieć tytuł i nazwisko

i obnosić po księgarniach

wydziedziczam cię, to wszystko!

Dziękuję Janku :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Bój bardzo boi się boi że płynąc łódką w nią przy...rdoli boja boi się Boja że w nią przydzwoni oboje się boją a wraz z nimi inni Bojowie i boje Bojowie płyną na podboje pod bojami woda co je unosi trzyma boje i Bójów na powierzchni boją się jej boje i Bojowie boje że je poniesie na Bójów Bojowie że nad dnie wylądują przez nieszczęsne boje i nurt zanim zaatakują wrogi port nie bój się Boju nie bój się bojo Boju płyń bez strachu bojo nie strasz Bojów strach ma wielkie oczy żadne z was siebie nie przeoczy
    • @lena2_ Czysta poezja tego mi dzisiaj było trzeba, dziękuję
    • @Robert Witold Gorzkowski Nie są to popularne tematy na portalach poezji więc użytkownicy portalu będą znużeni ja mam wiele tego typu wierszy ale nigdy ich tu nie wstawiłem bo po prostu nikt ich nie czyta i nie komentuje poza Anią.
    • @Robert Witold Gorzkowski No to już masz czytelnika który będzie czytał Twoje teksty również między wersami :)
    • @Dagna "po wielu agresywnych, publicznych atakach ( wraz z inwektywami ) - na moją osobę, przez usera o nicku Migrena uprzejmie proszę Administrację o upomnienie tego człowieka, również publiczne. Unikam z nim kontaktu, nie komentuję i nie czytam jego tekstów. Osobnik ten bezceremonialnie wtrąca się do moich komentarzy pod cudzymi wierszami, manipuluje moimi wypowiedziami nadinterpretowując zgodnie ze swoją rozhisteryzowaną naturą (być może jest zaburzony a trudno to wykluczyć, gdyż w wypowiedziach ma mocne wahania nastrojów i jest strzępem nerwów )."     To jest fragment twojego listu do Administratora. Upubliczniłaś go zanim list dotarł do adresata - też bardzo elegancko z twojej strony ! Nie będę więcej z tobą dyskutował bo to jest dla mnie zajęcie uwłaczające. Nie będę pisał z ilu portalu juz cię wyrzucali i co sądzę o twoim narcystyczno sekciarskim życiu. Odniosę sie tylko do słów w których poddajesz mnie swojej ocenie w zakresie mojego zdrowia psychicznego. Tak się składa, że co trzy lata byłam skrupulatnie badany pod kątem przydatności. Badali mnie ludzie których profesjonalizm był o cały wrzechświat większy niz twój. Zawsze było OK.   I to byłoby na tyle.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...