Koziorowska Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Spotkanie nie wiem skąd wzięła się ta miłość dlaczego wyszła zza rogu uśmiechnęła się brakowało jej jedynki nie mogłam uwierzyć w moje domniemane szczęście przyjrzałam się bliżej stwierdziłam że wygląda przeciętnie nie wiedziałabym że miłość gdyby nie ten niekompletny uśmiech stałyśmy wymieniając spojrzenia zaczęłam cześć miłości co tutaj robisz? szukałam ciebie odparła głos miała miły zachęcający mnie? tak bo wiem że na mnie czekałaś nie czekałam czekałaś czekałaś nie oszukuj się i wtedy spojrzałam miłości w oczy głęboko wbrew sobie zrozumiałam tęskniłam za ich zielenią wiatr przyniósł zapach brakowało sama widzisz triumfowała miłość zaproś mnie pozbądź się samotności dotknęłam dłoni miłości ciepłej i miękkiej poczułam się bezpieczna potrzebna było to uczucie obce ale czekałam całe życie Edytowane 1 Maja 2019 przez Koziorowska (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2019 Witam - no proszę a jednak przyszła i to jest piękne. Niech pozostanie na zawsze - podoba mi się dziś u ciebie. Miłość choć delikatna bywa wielka. Miłego ci życzę.
Koziorowska Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2019 @Waldemar_Talar_TalarWitam! Bardzo się cieszę, że się podoba. :) Pozdrawiam i życzę przyjemnej majówki.
Rekomendowane odpowiedzi