Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Ty który w swoim mniemaniu jesteś najmądrzejszy i najładniejszy domorosły psychologu i psychiatro (u których się leczysz) ty który wszystkie cnoty i rozumy pozjadałeś aż w końcu jęcząc sam zostałeś   Najpierw ckliwe wierszyki mi pisałeś jak to się we mnie zakochałeś a kiedy grzecznie ci odmówiłam na twoja czarną listę nienawiści trafiłam   Przyczepiłeś się jak rzep niechciany krok w krok łazisz za mną jak naćpany brzydko mnie nazywasz i brzydkie rzeczy wypisujesz  niczym plociuch się mną interesujesz   Z tego co widzę na moim punkcie fioła dostałeś a tak podobno kochałeś (tyle warta ta twoja miłość)   Z różańcem na szyi i słowami pięknymi co je wypisujesz do Boga swojego a w duszy twojej mrok i bagno skoro "takie" rzeczy wypisujesz o innych zaburzony i zdewociały "kolego"   Zwyczajnie mi ciebie żal plujący na innych z mroku wampirze energetyczny żałosny człowieczku    A tak niby mnie kochałeś.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tyle warta twoja miłość. NIC NIE WARTA !!!   PS I odczep się ode mnie. Bo trochę za bardzo się mną interesujesz. Zły, złośliwy człowieczku z mrokiem i bagnem w duszy.    I zamiast tak się wyzłośliwiać na mój temat, panie "idealny" i "zakochany", spójrz w lustro... Kim, czym, ty sam jesteś...                        
    • @iwonaroma@Konrad Koper@MIROSŁAW C.Dzięki za polubienie. Pozdrawiam.
    • bardzo dobrze   fakt - słodkie kłamstwa łatwo wchodzą pozdrawiam
    • @Konrad Koper uczuciowy
    • @violetta Tak, tak, możliwe i to dłużej niż przez przysłowiowe 5 minut. Ale tutaj lubi się bardzo, oj lubi, wybijać z dobrego samopoczucia, a to dlatego że dobre samopoczucie bywa mało rozwojowe i nie jest jakoś specjalnie dobrze szanowane przez systemowości. I jest spory kłopot w tym, że ten system nie jest wydolny na tyle, by zapewnić dobre samopoczucie większości... 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...