Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, nie widziałem wcześniejszej wersji (tzn. najpierw przeczytałem aktualną, potem komentarze, potem znowu obecną i... zero zgrzytów, i dopiero potem rozwinąłem z cytatu pierwotną wersję) i... poprawki na plus (pomijając interpunkcję, bo sam mam odchył stosowania wewnątrz, a na końcu wersu tylko jeśli znak jest specjadalny (hańba mi!, nawiasem mówiąc)) - pokombinowałbym jednak z zapisem i zachował coś z pierwotnej, bo to przejście od "jogi" do "bógi" to moim zdaniem mistrzostwo! Wiem, że może to nie być zamierzone, i że może i mam poryte i bez kokainy, ale jeśli ustawić oba waria(n)ty obok siebie, dostrzegam wiersz. Jeden. Naprawdę (tzn. prawdziwy).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajne, aczkolwiek mi zgrzyta ciutkę to cito. Ja bym to zastąpił "jużem" ;) Pozdrawiam. FK.

Opublikowano

Praca mi się podoba, zostawiłabym ją w takim stanie w jakim jest, wtedy wracając będziesz miała sentyment i nie pogubisz się w innych stylach wyrażania siebie, mimo to polecam próbować - testować - rady innych w nowych pracach, ciekawsze doświadczenia, pozdrawiam