Roklin Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Roklin Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 @Maria_M, dziękuję za serduszko :) Reszcie odpowiem jutro. :)
Roklin Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też marzę o śnie, ten tydzień wykończył mnie całkowicie. Zwłaszcza psychicznie. Dziękuję za miłe słowo :)
Roklin Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spasiony indyk to będzie na wielkanocnym stole. :) "W pozornym spokoju coś jeszcze się zdarzy" - o, i to mi się bardzo podoba, dziękuję, to trafny komentarz do mojego tekstu :) Fajnie, że poświęciłeś mu uwagę.
Roklin Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze, to znaczy, że wyszedł jak trzeba. Im mniej na wierzchu, a im więcej pulsuje pod powierzchnią, tym czasem lepiej :) Pozdrawiam.
Roklin Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) Nie ma jak morze zieleni., także takiej muzycznej :)
Roklin Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ładnie. Cieszę się. Pisałem go zresztą nocną porą - noce sprzyjają twórczości poetyckiej, zwłaszcza gdy nie ma jakichś poważniejszych obowiązków przewidzianych na dzień następny. Lekko psychodeliczna muzyka tylko w tym pomaga. Pozdrawiam :)
Roklin Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe, wiedziałem, że ktoś tak pomyśli. To jest jednak dość ciężki kaliber, bo inspirowany rockiem psychodelicznym. Ale bardzo wciągający, świetne zwieńczenie intrygującej płyty. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi