Młoda Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Ze stromej góry skakać kazałeś Nie mając skrzydeł -Skoczyłam W palący wrzątek rozkaz wydałeś Ręce zamoczyć -Włożyłam Na ostrzu noża tańca czekałeś Choć krew tryskała -Tańczyłam O serce moje nie zapytałeś Chociaż nie chciałam -Straciłam Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Młoda (wyświetl historię edycji) 1
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Skrzydła wiary - oklepany banał :)
Młoda Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I trafnie wers mi skrytykowałaś więc bez zwlekania - Zmieniłam Dzięki!
Roklin Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Widać wkład pracy w formę, mnie jednak Twój wiersz nie zatrzymuje na dłużej. Nie wiem, może to z powodu często spotykanych zwrotów? Generalnie jednak uważam go za niezły. Ot, taki miszmasz. :)
Młoda Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję! W takim gronie mieć "niezły" wiersz to dla mnie i tak nobilitacja! Chociaż w głębi serca mam nadzieję że wraz z doświadczeniem wam wszystkim dorównam :)!
jan_komułzykant Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 a mnie tą formą przypomniałaś baaaardzo stary tekst Agnieszki Osieckiej o "mówieniu żartem", "bo czasami chce się do człowieka". Dla mnie na plus :) Pozdrawiam. 1
Roklin Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 "W takim gronie"?! Ja tam jestem tylko amatorem, co się czasem lubi zabawić słowem... Z doświadczeniem wiele przychodzi: człowiek więcej widzi, zna różne konwencje i umie się nimi posługiwać lub je łamać, ma bogatsze słownictwo, inaczej czuje, to jest wspaniała rzecz: patrzeć, jak to wszystko postępuje. Powodzenia :) 2
Rekomendowane odpowiedzi