Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 kobieca nagość podniecała podnieca i będzie podniecać zwłaszcza ta pełnoletnia która ma piękne miejsca miejsca którymi rzymscy i greccy bogowie się zachwycali kobieca nagość to niebo upiększone nie tylko aniołami tak tak moi drodzy to nie żaden kłam to prawda prawda której żaden sąd nie podważy bo jest zbyt piękna 5
duszka Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się to, że łączysz w Twoim wierszu podniecenie z zachwytem (pięknem nieba i aniołów rozpoznawanym w kobiecym ciele), przez co uszlachetniasz nie tylko kobietę i jej ciało, ale też mężczyznę, który na nie reaguje, uszlachetniasz ich cielesność, która dopiero wtedy według mnie staje się miłością. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie Duszko - cieszy mnie że tak spostrzegasz wiersz - wiersz który szanuje kobiecość - dziękuje za czytanie oraz serduszko - jest miłe. Kolorowych snów ci życzę. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 @Marek.zak1 - dziękuje.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Ach... kobieca nagość jest jak kwiatostan najpiękniejszego kwiatu we wszechświecie, a kiedy rozwiną się jego płatki ten dostępny jest wyłącznie dla istoty zbierającej nektar... i nikogo innego. I to jest piękne ale należy również mieć się na baczności, bowiem istnieją w naturze kwiaty wabiące i zjadające swoich zaślepionych adoratorów. ...ale czyż nie wspaniale zostać zjedzonym przez tak namiętny kwiat? ;-)
Marlett Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Wiersz prosty w słowach, ale bogaty w wymowie:) Miło bylo przeczytać. PozdrawiaM.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 @Marlett To już trzeci żaglowiec w awatarze, niemniej jednak ten jest chyba najpiękniejszy. :-) 1
Marlett Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwielbiam żaglowce i żeglowanie ") 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z filmikiem z YT sobie poradziłem :-) Tak, przedstawiał istotę całego zagadnienia hehe. Żaglowce również uwielbiam, bo czyż kobieca nagość nie jest jak żaglowiec, który rozbudza wyobraźnie, nawet mając jeszcze zwinięte żagle? Czyż marynarz nie rozmyśla o tym jak będzie wyglądać statek, którym będzie podróżować z rozpostartymi w pełni żaglami w świetle srebrnego księżyca? ;-) PS: tak wiem... zbanujcie mnie :-D Edytowane 26 Marca 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PS. za_czarowanie?
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biedna pszczoła... :-] Edytowane 26 Marca 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Wędrowcze - miło że przeczytałeś - dziękuje za to i za pasujący do wiersza komentarz. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marlett - tak ma być moja miła - mało słów ale jasno i czytelnie - Dziękuje że zajrzałaś i że miło było. Radosnego dnia ci życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 @Marlett - dziękuje za reakcje.
jan_komułzykant Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko nagość i bywa, że nawet dwa, Waldku :) Panowie potwierdzą - proszzzz polski Bee Gees ;) Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło cię widzieć pod wierszem. Masz racje nawet dwa. Dziękuję za utwór. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 @ Nieznajomy Niewidzialny - dziękuje.
Czarek Płatak Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 Zgadzam się z przemyśleniami autora, którego pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za czytanie i głosik. Trzymaj się dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi