Xeper Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Nie wiem czy teraz śnie Nie wiem czym jest sen Nie wiem czy wrócić chce Nie wiem czy budzić warto się... ....alkoholu dosyć mam Moja ojczyzna- Kurwapospolita Moja wiara- pustka i jej granica Dziś chce tylko wiedzieć, czy jestem Jeśli jestem, to gdzie jestem - Chwilo daj mi pewność, jestem? - Jesteś . - Gdzie jestem? - Tutaj jesteś. - Ile jeszcze? - Chwile tutaj, potem nie wiem.... ...nie wiem czy budzić warto się....
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 ta "Kurwapospolita" razi, bardzo razi... Świat bez nadziei, świat bez wiary w ludzi to świat, w którym "budzić się nie warto" Pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mnie razi całość. Pozdr. Cat
Klaudiusz Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 "kurwapospolita" - razi, ale nazwa bardzo adekwatna no coz jacy obywatele taki kraj
Faramir Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Dialog fajny, ale poza tym to tak nie za bardzo. "Kurwapospolita", ciekawiej by brzmiało, choć byłoby mniej kontrowersyjne, oddzielnie. Początek raczej słaby, powtórzenia "nie wiem czy" nudzą. Nie zrozumiałem definicji wiary peela. Co jest granicą pustki? Przeciwieństwem byłaby materia, ale co jest granicą między pustką a materią? To taki wyrzut, i to raczej nieciekawy. Pozdrawiam serdecznie, Jędrzej.
Rekomendowane odpowiedzi