J.J.R. Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Dotknąłem twych ud, poczułem ich drżenie Nasiąknięty Tobą, rozbudzony zbliżeniem Spijałem miód płynący z twych warg. Gdy gładkość twej skóry Dotknęła wnętrza mych ust A zapach przeniknął do głębi mych płuc Płonąłem, lawina ruszyła w dół. Nagie twe piersi, zroszone oddechem Ciało oddane, pod łaskę mych żądz Upadłaś, znienawidziłaś mnie już? Nie możesz nic zrobić Oczy twe zamglone Pragnąca dotyku i szarpnięć tych strun Które rozbudzą w twym ciele Tą rozkosz, znaną gdzieś z snów Ciche jęki ustały, opadłaś ze sił? Nie! To cisza przed burzą! Zaraz porwie Cię ten straszny wir A potem wyrzuci daleko gdzieś stąd. Znów sama, bo po co Ci ten ktoś Gdy tafla jeziora spokojna bo sztorm. Ustał już… Edytowane 22 Marca 2019 przez J.J.R. (wyświetl historię edycji) 2
Annie Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Można by było zrobić z tego niezły erotyk :) Ale trzeba by nad tym jeszcze popracować :) Za dużo zaimków i to archaicznych ale polubię, bo te ciche jęki mnie uwiodły :) Pozdrawiam.
J.J.R. Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dzięki. Doceniam i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi