StukPuk Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jestem. Istnieję. Trwam. Czegóż chcieć więcej?
Antoni Leszczyc Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Wierszy :) Niestety, miniaturka na wiersz za mała. Niby w sześciu słowach zmieściłaś(-eś) wszystko, ale jednocześnie brzmi to, nawet mimo tak skąpej słów liczby, dość banalnie i trywialnie. Może zrób z tego haiku? Pozdrawiam, Antek
StukPuk Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm, przyznam, że zaryzykowałam z tym "pozytywnym"... tak przypuszczałam, że krótki i banalny :P Ale ryzyk-fizyk (i umarł). Mam jeszcze kilka wierszy, które chyba nie są wierszami, to może za 48h coś się pijawi :) W haiku rzeczywiście czuję się pewniej... Mimo że dopiero się uczę. Pozdrawiam StukPuk
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Wiersz - nie wiersz. Dla mnie to nieistotne. Radość życia w pigułce - bardzo fajna sprawa :)
StukPuk Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Taki był zamysł :)
Rekomendowane odpowiedzi