Natuskaa Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 znalazłam kolejny znak zapytania choć powinien stać na końcu mi kilka razy na stronę pokazuje swoje skręcone oblicze do tego stawia kropkę dajesz wykrzyknik w odpowiedzi ale zanim dotrze do niego przechodząc wąskim kanałem z głowy do ręki i dalej znów prostą konstrukcję gubi przynajmniej kropki ci wychodzą uśmiecham się na końcu gdzie z wielkiej litery rozpoczyna się nowa myśl w dodatku takie proste 01.12.2018 4
Marlett Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 To co było niemożliwe, stało się możliwe i osiągalne. Radość z wielkiej litery :) bardzo na tak :) PozdrawiaM.
Natuskaa Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Fajna ta interpunkcja :) Pozdrawiam :)
Natuskaa Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) pozdrawiam
Wędrowiec.1984 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest myśl, która bardzo mi się podoba! No i generalnie kropki są spoko. :)
Natuskaa Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi