jan_komułzykant Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 wiesz, nie zawsze wklejanie obrazka jest czymś złym, są na to normy, wystarczy tylko sprawdzić, oczywiście jeśli jest jak. Jeśli nie, lepiej zostawić. Co do treści, ktoś Ci coś skopiował, czy nawiązujesz do tematu na forum? Chcesz pogadać napisz na prv, bo mam trochę roboty na jutro, ok? :) Dzięki.
Don_Kebabbo Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale rumieńcem Ponieważ ona iWdziała sercem Jak płonie konar Splotały się więc Tak supełowo Słówka i nerwy Tamto i owo I jeszcze coś z czymś Lecz o tym cisza Bo jeśli wkroczy Zaleci kiczem Tymczasem pódźno "Po nocy" wszakże Stąd i tak różne Są komentarze Więc i ja znikam Między wieszczyki Zostawiam tych tam Gdzie się włóczykij I gdzie z jąkaniem Młodadadama Się napolanie Rozpościełania ;) Wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać. Pozdrówka. 2
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wcale się nie dziwię, mam to samo, jak czytam Twoje, więc też wybacz, bo (szczególnie po nocy) ćmiem twierdzić, że z hektara to ja mam tylko poletko i tylko improwizuję, Ty natomiast chyba z 10 haha i cały czas Ci rośnie. :) Dzięki za rymowaną niespodziankę, pozdrowienia :) ------------------------------------------- @8fun Dziękuję za ślad - pozdrawiam. 1
Don_Kebabbo Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja aj, to jenota kk umiem ;) A tak poważnie: poletko poletkiem, ale w Palindromach to żeś zaorał nie raz. I to tak konkretnie, że nie wstąpam, bo grządsko ;) Komentowałbym, ale nie umim mimu ;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Do licha... tyle wyświetleń i wpisów, a ja... chyba niekumata... :( Janko, to mi tak z lekka trąca eroty(cz)kiem.(??) Już o nic nie pytam. Pozdrowię. 1
jan_komułzykant Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dobrze Ci trąca Nato :) Jak to z lekka? ;)) Dziękuję i przepraszam, że tak późno - przypadkiem zajrzałem, a tu niespoNatka :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 ... niespoNatka...:D ... no nie, przywłaszczam to określenie "do się". Janko, zaś prawie ekran opaćkałam. Ja Cię kiedyś.. zamorduszę.. ;) Ale boleć nie będzie..:)) 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano teraz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będzie mi bardzo miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 :).. ale kruk świetny.... skąd Ty go "wyczarowałeś". Ja do tyłu z takimi wstawkami jestem., buuu. Do szkół mi trzeba.. ;)
jan_komułzykant Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też do tyłu, ale czasem gifa zrobię :) Lubię kruki, to chyba najinteligentniejsze ptaki. Niestety, z krukowatych miałem tylko srokę, wyrzuconą z gniazda. :)
Rekomendowane odpowiedzi