tomass77 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Facet jest często naiwny Ma to wpisane w genotyp Dla niego świat wrogi lecz stabilny W którym poluje jak Tarzan Nie widzi, że wiek nastał inny Nie widzi, że trzeba być sprytnym Że świat jest błędnym chaosem Kilka neuronów w tej głowie Ma kosmos za idealny Za idealną ma miłość Wrzuca w nią serce w całości Potem ląduje na zawał Lub w kapciach z domu wychodzi Edytowane 23 Lutego 2019 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 1
Czarek Płatak Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Oj, ilekroć miałem podobne myśli! Jak głosi ludowa mądrość 'jak kto ma serce miękkie to ma twardą dupę'. Tylko, czy 'twarda dupa' uchroni nas przed zawałem? Spokojnej niedzieli
tomass77 Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie i dzięki za czytanie i ocenę. Pozdrawiam.
Marek.zak1 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niekoniecznie sprytnym, a raczej konsekwentnym i skutecznym. Wtedy można chodzić w kapciach po domu :). Ale cenię twój wkład w dyskusję o zyciu. Pozdrawiam. M. O tym jaki ma być facet niedługosam napiszę.
tomass77 Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety istnieją jeszcze wybory tragiczne, czyli w zasadzie brak wyboru. W okresie studiów byłem taksówkarzem. Pamiętam kurs gdy wiozłem mężczyznę, który opowiedział mi swoją historię. Całe życie ciężko pracował, jeździł tirem po Europie. Dorobił się domku, działki lecz w domu był gościem. Kiedy nadszedł późny wiek a jeszcze pracował wtedy, wrócił z długiej trasy. Okazało się że żona wpadła w ręce hochsztaplera, stracił nie tylko dobytek ale i żonę. Wsiadł do pociągu w kapciach i piżamie.. Trafił do szpitala psychiatrycznego. Był konsekwentny i skuteczny w swojej pracy i zarabianiem na rodzinę, robił to co mężczyzna robić powinien, utrzymywać bliskich zapewnić im dobrobyt.
Marek.zak1 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Takie przypadki się zdarzają. Pamiętaj, że nauka udowodniła, ze tylko około 15% facetów jest dla babek atrakcyjnych, a inni są brani jako najlepsi z dostępnych, żeby mieć rodzinę, dzieci, nie być samotnymi. To sie nazywa pragmatyzm, albo życie. 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... odniosłabym to nie tylko do facetów. Chyba mogę.? Pozdrawiam. 1
tomass77 Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kocham Cię za to.
Rekomendowane odpowiedzi