Joachim Burbank Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 przesączam się przez bibułę twoich rąk zostawiając niezauważalny ślad spijasz resztki spojrzeń odcedzając te głębsze najbardziej wartościowe na palcach zostaje tylko zapachłapczywie wdychany w samotne noce 2
Joachim Burbank Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 @Teslicus Podoba mi się ta interpretacja, dziękuję:)))
Nata_Kruk Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To rzeczywiście.. ulotność.. przyjemnie brzmi. Pozdrawiam.
Deonix_ Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Bardzo ładny, głęboki, liryczny. Choć w związku z moją wrażliwością na zapachy -pierwsze dwie zwrotki pachną mi korzennie, ciężko, piżmowo (i bardzo mi się to podoba), ale nie widzę w nich korelacji z tytułem, co nie znaczy, że wiersz jest źle napisany, po prostu tak czuję :) Zaś jeśli idzie o ostatnią zwrotkę, to mam... brzydkie, turpistyczne skojarzenia :))) Ale to też nie jest wada tekstu, wyrażam jedynie swoje odczucia, może niepotrzebnie aż tak otwarcie :) Serdeczności :) D.
Joachim Burbank Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za interesującą opinię:-)
Joachim Burbank Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki! Pozdrawiam również:-)
Rekomendowane odpowiedzi