Patryk Robacha Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) to kreślenie figur i tworzenie pojęć nieznanych nikomu nieuchwytne niewidzialne nadawanie znaczeń po kryjomu wymyślanie nowych przestankowych znaków wypowiadanie słów jakby inny miały akcent i wielokropków plusk o toń lemniskaty Edytowane 12 Lutego 2019 przez Patryk Robacha (wyświetl historię edycji) 2
Patryk Robacha Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Kobro.
Patryk Robacha Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 Zmieniony tytuł, dopisane 3 wersy
Marlett Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Wczoraj czytałam pierwszą wersję. Dla mnie to jest dobry wiersz:)) Użyłeś ciekawych środków stylistycznych. Edytowane 12 Lutego 2019 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 a nie masz czegoś o wstędze Mobiusa, bo w tym temacie dość cienko przędę, ale i tak czuję przez skórę, że kryje się za tym jakieś paskudztwo, zmowa, a może i układ? ;) 1
Patryk Robacha Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 @Marlett @jan_komułzykant Dziękuję za komentarze i docenienie wiersza. Układ wiążący podstępnie wstęgę Mobiusa z symbolem lemniskaty! Tymczasem to układ percepcji dwóch ciał w kontekście genezis jakiejś emocjonalnej relacji. Zakopałem to chyba zbyt głęboko w treści?
Kobra Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 Myślę, że wiersz zyskał po poprawce. Ale przedtem też był ok.
Patryk Robacha Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kilka godzin go tworzyłem. Ma w sobie parę ciekawych zabiegów. Cieszę się, że się podoba.
Marlett Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Widzę tu np.ciekawe przerzutnie, wieloznaczności, emocje...:) Edytowane 12 Lutego 2019 przez Marlett (wyświetl historię edycji)
Patryk Robacha Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Marlett. Ogromną radość sprawia mi, że uznałaś wiersz za dobry. Pomyślności!
beta_b Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 O ile nie podzielam potrzeby łuskania słówek, to wyczuwam w tym jakąś przyjemność autora, i tę przyjemność chwalę, bo da się ją wyczuć. bb
Patryk Robacha Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beta, dziękuję. Bardzo mi miło. Co rozumiesz pod pojęciem "łuskania"? Edytowane 13 Lutego 2019 przez Patryk Robacha (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drobiazgowe dobieranie, odmierzanie wielkości, ciężaru, odległości (od innych wyrazów) itp. Trochę praca zegarmistrza. Mam użytkową naturę, mnie zajmuje akcja. To inny świat. bb
Rekomendowane odpowiedzi