evicca Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Inspirowane wierszem @Waldemar_Talar_Talar "Miłość to przyzwyczajenie do kochania i nie jest to rewolucja to fakt" Gorąca, choć maleńka MIŁOŚĆ już dwie dekady mieszka z nami. I myślę, że JEJ u nas dobrze, bo tak troskliwie o NIĄ dbamy. Gdy ciepłym mnie dotykiem głaskasz, to ONA też odczuwa rozkosz, a gdy przed wyjściem dasz całusa, kwitnie jak przebiśniegi wiosną. Pamiętasz, jakie lubię lody, to dla NIEJ bardzo wiele znaczy. A ja ci kanapeczki robię, którymi ONA tez się raczy. W codziennych naszych czułych gestach MIŁOŚĆ się bardzo chętnie kryje. To JEJ ambrozja, dzięki której tak dobrze JEJ się z nami żyje. I nawet kiedy czasem kłótnia zaburzy zgodę między nami, to nasza MIŁOŚĆ wie na pewno, że wkrótce powiem ci "Mon amie". Więc dbajmy dalej o tę MIŁOŚĆ, niech będzie młoda, choć dojrzała. Niech JEJ nie spłoszy proza życia, by zawsze między nami grzała. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 6 Lutego 2019 przez evicca (wyświetl historię edycji) 2
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta nasza miłość, słona jak morska woda ta nasza ….. niech nie spłoszy Przeczytałem z przyjemnością. Pozdrawiam 1
evicca Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się cieszę. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Witam - miłość to piękna sprawa nie wstydźmy się jej ona lekarstwem na wszystko... Cieszy mnie że zainspirowałem cię. Spokoju ci życzę 1
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Wiesz, ona jednak zdecydowanie bardziej jest domowniczką niż sublokatorką... :)
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i jeszcze raz. :)
Rekomendowane odpowiedzi