Loretta Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Uczyń mnie królową zimowego snu Pokochaj w stylu Winter Garden Granice rozprysną sie w biały, śnieżny puch Bo życie jest przecież tego warte
Ona_Kot Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 tak w razie pomyłki, przypominam: to jest Polski portal tutaj piszemy po polsku pozdrawiam
Magdalena Karwat Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Bardzo ładny. Romantyczny, zmysłowy.
Loretta Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Doskonale pamiętam o tym, że jest to Polski portal. A te dwa słowa zostały użyte tylko, a może i aż dlatego, że naprawdę mi tutaj pasowały. Dziękuję za komentarze i pozdrawiam ciepło ;).
Catalina Acosta Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 I tylko drugi wers mi się podoba... Pozdr. Cat
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ma swoisty klimat, podoba mi się. Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Rekomendowane odpowiedzi