Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) a ty znowu w szafie grzebiesz i przerzucasz w niej ubrania mówiąc że z tych rzeczy przecież nie ma nic już do wybrania to niemodne tamto stare ta tu kiecka jest podarta to zupełnie jest wyblakłe a ta bluzka nic nie warta że już nie masz co na siebie włożyć mruczysz wciąż od rana chociaż zbliża się południe nadal jesteś nieubrana a ja powiem ci w sekrecie tak cichutko między nami taką właśnie kocham ciebie gdy też jestem rozebrany chociaż ciuchy w mojej szafie całkiem jeszcze są w porządku wcale do niej mnie nie ciągnie gdy się naga kręcisz z boku drzwi zamknijmy więc szaf naszych zatrzaśnijmy je na głucho bo z tęsknoty jeszcze jęczy wciąż pachnące tobą łóżko no a potem to co lubisz jeśli musisz znów się ubrać pojedziemy na zakupy i już nie bądź taka smutna kupisz sobie fatałaszków może nawet jakieś buty ja jak zwykle będę płacił choćby rzekli o mnie głupi bo uwielbiam cię rozbierać nawet gdy mnie boli głowa kiedy nowy sens nabiera powiedzenie moja droga Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 9
Maria_M Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 A kiedy ci się to zrodziło? Czytam i się uśmiecham, to od wczoraj trzeci wiersz o szafie. Czytałeś Alicji?
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No oczywiście :)
Maria_M Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) a ty znowu w szafie grzebiesz i przerzucasz sukieneczki znów narzekasz że są stare już niemodne zdarte kiecki Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A zrodziło sie przed chwilą ;)
Maria_M Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mogę sobie na twoim wierszu porymować?
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmiany dopuszczalne :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tzn. oczywiście, proszę bardzo :)
Maria_M Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) a ty znowu w szafie grzebiesz i przerzucasz sukieneczki znów narzekasz że są stare już niemodne zdarte kiecki że już nie masz nie masz wcale co na siebie włożyć z rana i choć zbliża się południe ciągle jesteś nieubrana a ja powiem ci w sekrecie tak cichutko między nami taką ciebie właśnie kocham gdy też jestem rozebrany chociaż w mojej szafie pełno koszul spodni marynarek wcale do niej mnie nie ciągnie a do ciebie wciąż się palę drzwi zamknijmy więc szaf naszych zostań dzisiaj moją wróżką i chodź tutaj do mnie szybko jeszcze ciepłe nasze łóżko Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przedostania zwrotka bardzo dobra. :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Witam - chyba też napisze coś o szafie - znaczy żartuje. A wiersz palce lizać...i to dzięki szafie. Pozd. 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 O jaki Mądrala, patrzcie Państwo! No pewnie, rozebrać, nic nie kosztuje, ubrać już gorzej, znalazł sobie wyjście. A po ulicy też rozebrana? Witaj Sylwestrze, nie wiedziałem, że z Ciebie taki Pomysłowy Dobromir, uśmiech zostawiam i pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawaj Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to się skuszę - proszę cierpliwie poczekać zobaczę co da się zrobić - i czuję że warto bo temat zacny. Pozd.serdecznie.
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, może nie aż taki, ale popatrz co prowokacja może zrobić z przyzwoitym człowiekiem. ;) Co do tego biegania po ulicy, to widząc niektóre panie, to właściwie niewiele brakuje. :) pozdrawiam serdecznie :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ach, i jeszcze jedno, szukajmy tego co nas łączy a nie tego co nas dzieli... w tych trudnych czasach. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldku i dołączam do grona czekających na wiersz :) Pozdrawiam serdecznie :)
8fun Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie, nie ma tu rymu. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Sorry, że się wcinam ubrania znoszona jest rym asonansowy, polegający na tym, że w ostatniej sylabie mają identyczną samogłoskę a Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja z piosenką, taka akuratna, wg mnie i doda sił - może? :))) Pozdrawiam Sylwestrze.
Rekomendowane odpowiedzi