tomass77 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 zasypiałem z twoimi wśród ruchomych włókien sztuczne nici wplątane w uroczysty sposób poniżone bezwładnym głaskaniem ułożonych włosów nawinięte na palec nawiązały temat do szeptanych rozmów na długim grzebieniu markotnie odsypiały 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Cześć @tomass77, b. ciekawie. Tyle informacji, a przy tym tyle uroku oraz bezpośredniości. Osobisty wiersz. Z przyjemnością przeczytałam, :))
Stary_Kredens Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) moim zdaniem trochę to zagmatwane- włosy jej i sztuczne nici, co jest głaskane i poniżone? włosy czy te włókna bo wychodzi z z tekstu , że te sztuczne , ale tytuł Jej włosy. Najlepsza 3 zwrotka i to na tyle pozdrawiam Kredens Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 @Stary_Kredens, wybacz, ale tu może chodzić o perukę, dlatego zagmatwane. Może tez , tym samym, chodzić o chorobę. Tak sobie pomyślałam tylko. Pozdrawiam J.
Stary_Kredens Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może masz rację , nie pomyślałam , czasem dla zrozumienia potrzebna nam wrażliwość innych , dzięki pozdrawiam Kredens
tomass77 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie lubię zdradzać ale zrobię wyjątek. Gdy się o kimś zapomina to z czasem obraz tej osoby staje się wypaczony, sztuczny jak lalka.. Nie mamy na to wpływu co zapamiętamy ponieważ w ten proces włącza się podświadomość. Dlatego np śnimy o tej osobie. Te dwa obrazy podmieniają się niezauważalnie. Pozdrawiam i dziękuję za czytanie. 1
Stary_Kredens Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego typu konstrukcje słowno - myślowe , że sie tak wyrażę , dają z reguły duże pole dla interpretacji , w w zalezności od wrazliwości czytelnika. Dziekuje za podpowiedź kredens
Rekomendowane odpowiedzi