tomass77 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Ja jej powiedziałem Ona mi odparła Ja szukałem słowa Ona je znalazła Ja podniosłem oczy Ona wzrok mój starła Ja poszedłem nocą Ona zapłakała Ja zgubiłem drogę Ona mnie znalazła Ja zostałem myśląc Ona myśl wyparła Ja się posyłałem Ona listy darła Ja nie zapomniałem Ona zapomniała Ja na brzegu stałem Ona odpływała Ze śmiercią rozmawiałem Ona z innym spała Edytowane 19 Stycznia 2019 przez tomass77 (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam serdecznie - poważne rozważania - ta ona to osoba trudna ale może się mylę - poczekam na twoje kolejne by szerzej się przyjrzeć. Pozd. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Byłem, czytałem :) Pozdrawiam 1
tomass77 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, znowu dobrze zrozumiane. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi