cyklop Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Gdzie mi tu z wierszem pchasz się między strony realistycznej prozy meblościankowych strof palcujesz politurę cepeliowskiej ikony i brudzisz oktostychem świat moich epistrof Wypadaj z fejsolizmu artysto czułych słów nie komponujesz mi się woogle więc goodbay. Nothing moowe. 3
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Podoba mi się, aczkolwiek ostatnie słowo zapisałbym poprawnie, czyli move :) Pozdrawiam serdecznie.
cyklop Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Celowo, ale rozumiem, że z mów-moowe przekombinowałem? :) Chyba masz rację. Dziękuję i pozdrawiam
Roklin Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ciekawe :) Uniesienia zazwyczaj przegrywają starcia z codziennością. Albo inaczej - miło jest, gdy zdają się istnieć zamiast niej. Pozdrawiam :)
Maja Cyman Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 gratuluję nastroju, ja bym w takiej nienawiści się udusiła. Obyś sam się nie udusił
Maja Cyman Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 mebloscianka -masz cos przeciwko mebelkom?
Maja Cyman Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 odpowiedz mebelki czekają
Maja Cyman Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 ciiiszaaa gluuuchaaa na jeednooo uchooo
cyklop Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2021 @Maja Cyman Widać krzyczysz akurat w to głuche :]
Rekomendowane odpowiedzi