Iwa-Iwa Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) To jest moje życie, ty za mnie go, nie przeżyjesz, dla nas Pan Bóg scenariusz pisze, każdy ma swój, więc wykorzystaj go należycie. a gdy się sypie to się módl, uwierz mi kiedyś wrogiem, moim był Bóg dziś to przyjaciel mój. Kocham go słucham się i robię co mi każe, nie, nie wstaję o świcie, lecz modle się sercem, prawdziwie. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Iwa-Iwa (wyświetl historię edycji) 3
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 podoba mi sie i to bardzo jedynie zmienilbym wersyfikacje w pierwszej zwrotce nic poza tym To jest moje życie, ty za mnie go,nie przeżyjesz, dla mnie Pan Bóg scenariusz pisze, kazdy ma swój więc wykorzystaj go należycie, z tym mnie mnie jeszcze pokombinuj bo troche za blisko siebie ;D "a gdy się sypie to się módl, uwierz kiedyś wrogiem moim, był Bóg dziś to przyjaciel mój." TO JEST CYMES :D ekstra :D
Iwa-Iwa Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo Marcinie jutro usiądę i pozmieniam bo jest późna pora i mogę zepsuć, pozdrawiam serdecznie !!!!!!!!!! 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 IA co do pytania podmiotu liryczniego Moja umarła z ostatnim dniem starego roku zakopana pod warstwą ziemi i rozczarowania niemniej w kieszeni uwiera różaniec rodziców wbija ciernie paciorków kapią krople może coś jeszcze wyrośnie
Iwa-Iwa Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie zmieniłam jak radziłeś i słowo mnie już się nie powtarza dziękuję!!!!!!!!!!!!! 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie fantastycznie :) przprzerzucaj do gotowych :) niech idzie na głęboką wodę: )
Iwa-Iwa Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o matko dziękuję za tak piękną pochwałę z Twojej strony ok wrzucę do gotowych :)
Rekomendowane odpowiedzi