motylek074 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 za oknami wiatr się zbiera błyskawica pobłyskuje w moim sercu strach się wzbiera dusza cicho medytuje sztorm na wielkim oceanie burzy ład,porządek życia tańczą dziś spienione fale nic nie mając do ukrycia lecz po burzy ręka boska tafle wody ukołysze dusza moja znów beztroska świergot i śpiew ptaków słyszę taki to fundament życia tworzy z drogi sinusoidę milość wiarą mego bycia z barwną tęczą wszędzie dojdę 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam ślicznie romantycznie cóż więcej chcieć gdy miłość naszym sterem. Super popołudnia życzę
evicca Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tutaj jest jedna sylaba więcej, niż w pozostałych wersach. I to trochę zaburza rytm tego ładnego wiersza. Może: "tworzy meandry na drodze" Taka propozycja. Pozdrawiam. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez evicca (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogólnie, całkiem nośna treść. To, co można by dopracować, wg mnie, podałam obok treści. Życzę.. tylko.. barwnych dróg.... :) Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Życzę Ci barwnej tęczy w sercu i na drodze życia. zbiera- wzbiera. to może rozbrzmiewa?
Rekomendowane odpowiedzi