ania mila milewska Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak wiem :) ale według mnie nie ma niczego złego w tym żeby dzielić się ze światem swoimi małymi sukcesami. Masz piękny tomik! Zamawiam żeby przeczytać środek :)
Maria_M Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wypada mi tylko pięknie podziękować :)) 1
bona Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przepraszam za pytanie nie mające nic wspólnego z tematem. Jak tu wkleja się wątek, w tym: "dodaj nowy utwór"? Tak samo jak w przypadku wiersza? Dla mnie to raczej powinien być "dodaj nowy wątek" czy "temat" ale "utwór'? To mi się kojarzy z wierszem...
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No na logikę tak właśnie jest - tutaj wszystko jest poezją ;) PS. Miło widzieć równie "starego" wyjadacza ;P 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Zgadzam się w stu procentach. Ja np. Jak mam coś dodać, czy w warsztacie czy nomen omen nawet w wierszach gotowych to cztery razy muszę sie zastanowić nad tym, czy nacisnąć ten guzik. Dla mnie lepiej by brzmiało dodaj potwór. A to kilka innych propozycji Dodaj prozę, dodaj coś co wydaje Ci się wierszem, dodaj utwór, dodaj co chcesz i tak nikt nie przeczyta, dodaj tak dla jaj Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 3
bona Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mamy podobne myślenie ;) Pozdrawiam. 1
bona Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :)
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to dodaj ten nowy utwór ;) 1
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak było, ni ma hihi ;) 1
Maria_M Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 No, to jak się tak pozdrawiacie, to i ja Pozdrawiam:)) 3
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i jednak miało związek - gratuluję, chociaż w innym wątku ;) Nie no, naprawdę super! 1
Maria_M Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to ta sama BONA, którą mam na myśli? 1
bona Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, raczej tak ;) i serdeczności przesyłam.
Maria_M Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W 2018r zostałam też zauważona w dwóch ogólnopolskich konkursach poetyckich. Zostałam laureatką.. Mam osobistą satysfakcję. Może i w tym roku coś wyślę? 1
bona Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę Ci dalszych sukcesów w tym Roku :) 2
ania mila milewska Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratulacje !!! Wysyłaj :) 1
Rekomendowane odpowiedzi