Czarek Płatak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) One patrzą na ciebie i skórę muskają lekko palcami języki smakują hurmem ust zarys pełzną po plecach i lepko parzą oddechem jak pożar gdy nosy wtulając grzęzną we włosach szyję kąsają i piersi obwodzą w dłonie łakome podbrzusze łechce sturęki przedmoment aż kiedy chwila się ziści i wsuną się delikatnie w ciebie nabrzmiałe me myśli kudłate Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 7
Luule Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Oj Czarujesz w swoich erotykach. Dopracowane i piękne, no i kudłate!
Maria_M Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Świetne! Bardzo mi się podoba to wtulanie nosa we włosy i przedmoment, Czuj! Czaruj!
Deonix_ Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) , Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja sobie robię tu "we włosach", wiem, że rym się skasuje, ale nie lubię zbytnio gwałtów na gramatyce :) Reszta jest moim zdaniem super, bardzo ognisty, niepozbawiony cielesności erotyk :) Pozdrawiam :) Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Deonix_ (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, dziękuję serdecznie. Miło Cię gościć :)
Czarek Płatak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czuję i staram się czarować jak umiem najlepiej. Dziękuję Maryś
Czarek Płatak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne dzięki za zwrócenie uwagi na problem z gramatyką. Też nie lubię gwałtów na języku polskim. Spotkałem się z opinią, że obie wersje mogą być poprawne, by uniknąć jednak wszelkich wątpliwości stosuję wersję zgodną ze składnią, czyli w miejscowniku. Odpozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 @Silver Serdeczniaste dzięki za serce dla moich kudłatych myśli ;)
Silver Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Przybiegłam, Czarku, stanęłam i zaczęłam myśleć nad sensem owego: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łakome - wyraz przepiękny i pasuje najbardziej do wiersza. Rymuje się z tytułem - przypadek? Fajne też i inne wyrazy, które PL tak skojarzył ze sobą, że istotę sprawy stworzył, smakowitą, niby zakrytą, a jednak nagą, pełną magii, powabu i nie kosmatą wcale. Fajny wiersz. Justyna.
Czarek Płatak Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 @Marcin Krzysica Podziękowania z pozdrowieniami! 1
Czarek Płatak Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo rad jestem, że wiersz spotyka się z uznaniem płci pięknej :) Rymy w moich wierszach raczej nigdy nie są dziełem przypadku. Staram się też, by utwór był nimi nadziany jak dobre ciasto rodzynkami, nie tylko na końcach wersów. Cieszę się też, że tak odbierasz ten erotyk, bo pisząc go miałem na celu, by był niejednoznaczy, a jednak... Chyba się udało? Dziękuję!
beta_b Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Lektura w sobotni wieczór może być ryzykowna. Bardzo pobudza wyobraźnię. Znak że dobrze opisane ;D bb 1
Annie Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ciekawa puenta :) Pozdrawiam świątecznie :)
Czarek Płatak Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze jak piszę erotyk nieco lękam się odbioru płci pięknej, bo pisząc marzę, by wzbudzić dreszcze wierszem. Twój komentarz to mniut dla moich oczu. Dziękuję :)
Czarek Płatak Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i świątecznie odpozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi