KompulsywnyPoeta Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wkurwia mnie ten palant Co z opóźnieniem rusza na zielonym Jakby mu nie zależało Na czasie. Na niczym. Zwykle jestem spokojny Do rany przyłóż Ale teraz bym zajebał Prosto w maskę jego A7 Żeby mu spadły te raybany Śpieszę się przecież Nie widzi że blokuje Ruch. Życie. Ja mówię tu Krzyczę za miliony Tych co za mną Klną i naciskają Mnie i te klaksony Wściekle ujadają Jakbym to ja A przecież to on Staje nam na drodze Głąb. Tuman. Zawalidroga bezrefleksyjny I znów nie zdążymy Złapać własnych Myśli. Ogona.
frdmfrrmb Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zacznijmy od tego, że na rondzie nie powinno być świateł. ;)
KompulsywnyPoeta Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haha to niewiele rond zjezdziles :) w wawie na wiekszosci sa. czasami nie warto sie wymadrzac pogladowo Edytowane 15 Grudnia 2018 przez KompulsywnyPoeta (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Jakie to polskie, powiedziałby. I niestety, w tym przypadku, nie jest, to DOBRE bo POLSKIE. Paradoksalnie, muszę powiedzieć, że wydaje mi się, że wiersz, niestety, dosyć dobrze oddaje mentalność znacznej części polskiego narodu (o! jakie nieładne słowo, omal niepoprawne politycznie), może więc lepiej - kierowcy ;) Pozdrawiam :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No oczywiście, że są :)
frdmfrrmb Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Że są to wiem. Napisałem, że nie powinno. Pzdr 1
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ja mam rondo za oknem i wkurwia mnie ten palant co o pierwszej w nocy musi odwalać road rege w piskatej beemce. Dobry wiersz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi