***(Spotkanie w deszczu)
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Annie 1 374
Polityka to teatr. Można się emocjonować tylko po co ?
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
klamka wyrwana z drzwi się trzymasz jej jak życia wyrywać na co ci otwarte wchodź nie pytaj garściami życie bierz korzystaj póki możesz bo czas ulotny jest zabierze i po tobie :) -
Przez ja_wochen · Opublikowano
@Poezja to życie czyli nie miesiąc , portfel a serce jest ważneZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
świetnia miniatura -
Przez Natuskaa · Opublikowano
cicho już nie płacz proszę oto rodzi się nowe przykazanie „będziesz daleki od plotek” widziałeś świat pełen ciekawości ludzi mających ponure pustki i straszne dziury w swoim worku że czego nie naładowali znikało i chodzili i pytali i wyciągali wciąż żebrali informacji i nowinek a biedne i opuchnięte mieli oczy z trzeciego świata własnej osoby wiecznie chorujący na niedobory o wszystko zazdrośni i mściwi bo źle kierując swoją energią przymierali niewiadomym głodem ci ludzie nigdy nie sięgają po nitkę ale zabierają naokoło i wszystkim potem to gubią rozdając byle gdzie byle komu byle jak byle by gadać takich ludzi będziesz unikać -
Przez ja_wochen · Opublikowano
@Poezja to życie jeśli mogę Twoją krew Będzie moją W noc pożegnania Zostanie po nas coś Łzy rozpacz i smak rozstania -
Przez Radosław · Opublikowano
@kollektiv Dzięujuję za sugestię. Szkielet wiersza był taki: trzymam się życia jak klamki wyrwanej z otwartych drwi Można i tak zostawić.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi