Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) tylko ty wiesz ilu przyjaciół masz tylko ty nikt inny wie ile grzechów za tobą gna tylko ty wiesz czy w Boga wierzysz tylko ty od innych o nich więcej wiesz oni o tobie prawie nic tylko ty jesteś sobą inni to tylko tło a świadczy o tym to co powyżej czyli ten wiersz Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Waldku, ciekawe rozważania, ale zagmatwane trochę. Tego nie rozumiem: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To, co pogrubiłam, to nieco egoizmem pachnie - bez urazy. I jeszcze: Smutne. Justyna.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam - własnie o to chodzi że to jest taki egoista - a wiersz jak wiersz ma swoje za kołnierzem. Dziękuje za przeczytanie Justynko. Udanego wieczoru życzę.
iwonaroma Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 No najpierw wiemy coś o sobie, a potem o innych. Taka kolejność życiowa :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, eh. Pozdrawiam Waldku. :)) J.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje że jesteś oraz za serduszko - miło cię widzieć. Kolorów życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 @Evicca - dziękuje. Miłego ci życzę
Patryk Robacha Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Licentia poetica. Autor wkłada w wiersz co chce. Jak ktoś ma wątpliwości odsyłam do Wojaczka.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj miło że zajrzałeś - ciekawy komentarz - dziękuje. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wierzę, że w moich bliskich dużo jest mnie, a ich dużo we mnie. Nie są tłem, są wszystkim niemal ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to obalasz tezę wiersza. Dziękuję. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi