Patryk Robacha Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) nie noszą futra zimowe bohaterki no! to do jutra! wziąłem to z humorem, wybaczcie. Edytowane 22 Listopada 2018 przez Patryk Robacha (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) W futrze to każdy bohater przy -25 Edytowane 23 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Patryk Robacha Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marysiu, poruszyłem tematykę depilacyjną ;-)
beta_b Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak to ble jestem na nie.
Patryk Robacha Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli jednak, poezja na jakiejś tam służbie?
beta_b Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jaka to służba? apel o ogolone nogi? 1
Patryk Robacha Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Służba ideozie lub personalnym smaczkom. Zostałaś wydana? Ja jestem chwilę przed wydaniem. Myślę, że jako artyści musimy być ponad wszystkim. Znaczyć nowe ścieżki. Ciepło pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A skąd ja miałam wiedzieć, co masz w głowie? Jakie futra Cię futrzają? :)))
beta_b Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 ??? Ja nic z tego nie rozumiem. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem artystką, nic nie wydałam, nie znaczę ścieżek prócz zapisu właśnych odkryć (a odkrywam bo mam hopla na wychodzeniu z ciemności). Ćwiczę głowę, bo mam słabą pamięć, to przynajniej tak sobie skojarzenia porozkręcam. Ja personalnie do nikogo nie podskakuję, Ciebie lubię, nic od Ciebie nie chcę. I to wszystko wprost i prosto chcę przekazać, żeby nie było omyłek komunikacyjnych. bb
Justyna Adamczewska Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to... @Patryk Robacha. Cały wierszyk skierowany do "bohaterek", jakże miło, ale wybacz - czytam komentarze pod wierszami i Twój ten (pozwolę sobie przytoczyć): Ciekawa tematyka ;-). Z wiersza to nie wynika....;-). Pozdrowczyk. Justyna.
Rekomendowane odpowiedzi