Rajmund Schulz Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dlaczego w oczach taki blask dlaczego w ustach tyle słów dlaczego stawiam stopy tu sercem marzącym dotykiem prawdą układanych dłoni dlaczego patrzę w Twoją gwiazdę na wietrze paląc znicz dlaczego między nocą a dniem czas uczucia tak odmierza dlaczego takt cudownych dni dywanem ścielimy tak bolesnym i dlaczego imieniem nazywam świat nie pytałaś mnie czemu drzew tyle w lesie dlaczego w oczach tyle łez ukrytych w jedyne marzenie na milczącym horyzoncie dlaczego szukam Ciebie w chmurach na drodze marmurowej ciszy dlaczego między tobą a mną w objęciach taką miłością dlaczego tyle kalendarzy zegarem wyrywa kartki dlaczego słuchamy innych słów i stajemy się szablonem
Klaudiusz Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 utonalem... w tym slowotoku... nie musisz mowic wszystkiego co masz do powiedzenia za jednym razem... ostatni wers wskazuje ze moze byc ciekawie (ale to moze byc przypadek) tekst do przerobki... ps. sa rozne szkoly, ale generalnie taka sciana tekstu odstrasza... pozdr
Tdk crew Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 dlaczego te dlaczego mnie odrzuca??dlaczego nie doczytałem do końca!!dlaczego powtórzeń jest tyle??dlaczego?? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi