Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) dawno dawno temu w odległej galaktyce *** na początku były gwiezdne wojny potem trylogia i saga teraz wszystko rozpada się w gwiezdny pył z lewa i prawa ciągle przybywa zwolenników Dartha Vadera i tylko grupka zagubionych w próżni z rozrzewnieniem wspomina rebelię dziś największemu potworowi można założyć ludzką twarz a siły zła znalazły właz do serc i dusz przewrotnie zapewniając że ich nie ma nowa wiara w nic staje się autostradą w ciemną stronę mocy *** własnymi rękoma budujemy supernową gwiazdę śmierci Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 22 Listopada 2018 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 3
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 samo życie. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Również pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Niech moc będzie z Tobą! :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Amen.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam - stoję za Wojciechem samo życie. - podoba się i już... Pozd.
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldku. Również serdecznie Cię pozdrawiam :)
WarszawiAnka Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Współodczuwam z Peelem, niestety... :( Na pocieszenie polecam "Okruchy szczęścia"... Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Przeczytałem recenzję, bo to o książkę zapewne chodzi. Również pozdrawiam :)
WarszawiAnka Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że nie wyraziłam się dość precyzyjnie. :) Książkę też pewnie warto przeczytać, ale na razie miałam na myśli wiersz zamieszczony przez @karenka :) Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłem,, przeczytałem, dzięki :)
WarszawiAnka Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Maria_M Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Nie wiedziałam, że tak też potrafisz pisać:) Bardzo mi się podoba przesłanie w wierszu, które jednocześnie jest ostrzeżeniem, podaną informacja na temat podstępnych, zakamuflowanych dróg zła, wpierających nam, że go nie ma. Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cy potrafię? Nie wiem. Piszę :). Dziękuję podwójnie. Za serduszko i odczytelniczą interpretację. Czasami jednak bywam zrozumiany ;) Pozdrawiam i do poczytania :)
Maria_M Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że przeważnie :)) No, jesteś zrozumiany.
Rekomendowane odpowiedzi