Maria_M Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) I miłość- abstrakcyjne pojęcie czy mam o niej pojęcie? II miłość- pojęcie abstrakcyjne czy może istnieć beze mnie? 03.11.2018r. Edytowane 3 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 1
Jemall Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 miłość - pojęcie abstrakcyjne pojętne abstrahowanie wskazane
Maria_M Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aleś szybko skomentował, zanim nie skończyłam edytować :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jemall Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Bo pośpiech wskazany jest, przy łapaniu pcheł O:-)
Maria_M Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))
Gość Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Wrzeszczał - ratunku!!! - gdy miłość swą tracił, lecz to on właśnie jej wartość ochwacił*. ochwacił* - okaleczył
Rekomendowane odpowiedzi