Andrzej Sosnowski Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Miła dziewczyna - jak dobrze masz małego buziaczka słodkiego Miłego - też bym Ci dał małego - tak mi wesolutko całuski co centymetr i kwiatuszki jak w kwiatkach na łączce jest dobrze wśród traw Ona rozpromieniona i ja obok na boczku oczarowany gęstością traw licami i bioderkami ale cudownie ta trawa pachnie teraz inaczej płynie krew wśród tych zwierzeń cmok i robi się mokro dobrze nam wśród gęstwiny traw na polanie tych zdarzeń Jak uginają się nogi wzrasta myśl upojna szczęśliwa, zadowolona wstępuje czas rozkosznych namiętności póżniej - zadowolenie i spełnienie świat się śmieje, tak patrzymy na świat wspólnych chwil wspomnienie nie zatrze czas kwiatuszku wśród traw godzinki rozkosznie spędzone póżniej kościółek i rozgrzeszenie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Hm, to chyba nie miało być na poważnie, pierwsza strofa przesłodzona do bólu... w drugiej trochę lepiej. " godzinki rozkosznie spędzone póżniej kościółek i rozgrzeszenie " - to mnie rozbawiło, jeden ciekawszy pomysł, ale żeby dla niego od razu pisać cały wiersz...? Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Tdk crew Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 bla bla bla nie podoba mi się!!Skoro o miłości to jakoś ładniej ciekawiej żeby wciągało, a nie łąka kwiatuszek i motylki latają!! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi