Gość Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 uczucia szybko studzę w głowę myśli pcham jak wszyscy... do życia znów się budzę wykopany z nieba bram jak wszyscy... anioła po czynach sądzę i nadal jestem sam jak wszyscy... w cierpieniu nadal błądzę bo szczęście blisko mam jak wszyscy... za wszystkich i za siebie przepraszam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Hm mi się bardzo podoba - szczerze. Podoba mi się rytmika, rymy, zakończenie może być... dodaję do ulubionych. Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Mirosław_Serocki Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A ja mam odmienne zdanie. Nic mi się nie podoba, a zakończenie szczególnie.
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dziękuję za komentarze. Są bardzo różne, ale nie zdziwiło mnie to specjalnie, bo wcześniej prezentowałem ten wiersz wśród swoich znajomych. Niektórzy z nich uważaja go za najlepszy z tego cyklu ("w krainie nieskończoności"), a inni za najsłabszy. Końcówka jest rzeczywiście jest niespecjalna, ale musiała się tam znaleźć w wyniku pewnego życiowego kontekstu.
Rekomendowane odpowiedzi