shy angel Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wypływam czernią nad taflą ciemnej wody ze wzrokiem ślepym i suchym z paznokciem złamanym drętwiejące nieme dłonie chwytają odsuwające się kształty ostatnie grudki szaleństwa kruszą się nad moją głową gdy pustka drąży mnie tak namiętnie i wwierca się twardo rozszczepiając ciało uśmiech lepki spocony przykleja się do zmiętego ciała.
Natalia Irlandia Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Bardzo fajne . Gratuluje.
pan_ktotam Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natalia mnie wyprzedziła.. również gratuluję. denerwuje mnie tylko słowo 'wwierca' /ktotam
pan_ktotam Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ...i twardo drenuje rozczepiając ciało...
Ona_Kot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 pierwszozwrotkowe wypływanie czernią sugeruje, że PeeL jest cieniem skąd w takim razie pod koniec zdobywa ciało i to podwójne? brak logiki drażni ponadto powtórzone ciało i tel lepki uśmiech na czerni - nieeee to rzeczywiście nie jest piękny wiersz pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi