Livvie Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 co pozostawię kiedy przyjdą po mnie trochę ulubionych książek wąski uśmiech na zdjęciu kilka zaległych spraw niespełnionych marzeń co powiem czy tylko "żegnaj" a może nowy świat pojawi się niespodziewanie zamknie usta cichym pocałunkiem co wtedy zrobię łez już nie ma tylko lekki podmuch zwiastuje nowy początek .... na niebie niknie kolejna gwiazda 7
karenka Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 bardzo stylowy wiersz,podoba mi się ta konstrukcja swobodnych myśli-może to nikły ślad po sobie,a może coś więcej iskierka nadziei lub garść czułych uśmiechów na dobranoc...pozdrawiam ciepło*
Livvie Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pozytywny odbiór :) pozpozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Witam - lekki miły i przyjemny - udany wiersz. Ciepełka życzę
Livvie Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) wzawzajemnie
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 czekanie na nieodgadnione, wciąż zagadką. Pozdrawiam
Livvie Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wie tylko sam Bóg. ... Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Lekko napisany, ale głęboki i refleksyjny wiersz. Pozdrawiam. 1
Maria_M Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak nie do końca, bo ludziom też podaje wykładnię swoim słowem, byśmy nie błądzili w ciemności świata i sensu istnienia. Pozdrawiam :)
Laura Dettlaff Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Piękny wiersz. W moim odczuciu bardzo melancholijny, a takie wiersze lubię najbardziej. Pozdrawiam:)
Livvie Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Ładnie. Zmusza do refleksji. Takie moje szybkie poniżej. A kiedy przyjdzie taki dzień Gdy ogień w twoim sercu zgaśnie Gdy duszę smuga cienia wchłonie Gdy ciało już na zawsze zaśnie Zostaniesz tylko mdłym wspomnieniem Zakopią ciebie lub skremują Chyba że w młodym wieku zejdziesz To na organy poćwiartują I coś zostanie z ciebie jeszcze A kiedy przyjdzie taki dzień I Bóg naprawdę też istnieje To możesz taką mieć nadzieje Że ciebie czeka to zbawienie Ty przecież jesteś dobry człowiek Ty do kościoła chodzisz często Lecz czy na niebo to wystarczy Sam doskonale o tym wiesz Czy wieczność jest dla ciebie jeszcze A kiedy przyjdzie taki dzień I Boga już niestety nie ma Czy to dla ciebie ma znaczenie Że ta religia to może ściema Czyś ty katolik , czy ateista Gdy wchodzisz w tunel Znaczenia to nie ma Lecz zawsze będziesz miał marzenie By coś po tobie zostało jeszcze Więc zanim przyjdzie taki dzień To zadaj sobie to pytanie Jak kurwa w końcu trzeba żyć Co po nas pozostanie Czy tak jak wszyscy przez życie iść Czy tylko własną drogą Czy zawsze z prądem trzeba iść Czy jednak zostać sobą pozdrawiam
Livvie Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy wiersz. Ja wierzę jednak w Boga i to, że jest niebo. Tam trafić po śmierci to jest cel.
Maria_M Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja sobie nie wyobrażam życia w niebie, co tam robić? Zostaję na ziemi, nigdzie się nie wybieram, tu mi dobrze.
Livvie Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życie blisko Boga i miłości i szczęściu.
Czarek Płatak Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Początek Twojego tekstu zagrał mi Brakeout w głowie. Potem już zupełnie inna historia. Podoba mi się, choć smutna, a może dlatego. Ech, ta jesień :) Ukłony
Livvie Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesień sprzyja smutnym nastrojom...
Rekomendowane odpowiedzi