Maria_M Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładny kolor
WarszawiAnka Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 Drodzy Użytkownicy! Dlaczego nie uzupełniacie zakładki "About me" na swoich profilach? Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czy to ma wpływ na odbiór tego co napiszę? :) Pozdrawiam kkk 2
Maria_M Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co to takiego?
WarszawiAnka Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 To miejsce, gdzie można wkleić informacje o sobie na swoim profilu. Kiedy stawiałam pierwsze kroki na tym portalu, myślałam, że tylko ja mam tę zakładkę nieuzupełnioną... :)))))
Maria_M Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ithiel, nie można kłamać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
WarszawiAnka Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie jest portal randkowy. :))))
Maria_M Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre:)) 1
23. Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 A ja pojawiłem się na tym portalu stosunkowo niedawno. I jestem bardzo zaskoczony odbiorem wierszy osób, które stawiają dopiero pierwsze kroki na tej stronie. Na innych portalach szczególnie raziło mnie kolesiostwo i wzajemne głaskanie się komentarz-za-komentarz. Rozumiem, że można darzyć innego użytkownika sympatią wynikającą z dłuższej znajomości, ale często w ten sposób wiele, nawet pojedynczych wierszy, jest pomijanych . I tutaj wielki plus ;) Na innych stronach często traktuje się młodszych, początkujących twórców z dystansem, żeby nie powiedzieć dosadniej- o kompletnym braku uwagi. Dzięki za całkiem, całkiem niezły odbiór Nieznajomego ;) 1
Gość Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Ty co? Za dużo - jak dla mnie - filozoficznych "metaforek" w Twoim tekście, a za mało normalnej chęci pomocy koledze. 3msie!!!
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie neguję znaczenia wyglądu zewnętrznego, uważam natomiast, że tutaj mamy inne priorytety. Tak więc profil Użytkownika portalu poetyckiego mógłby np. zawierać informacje kiedy dana osoba zaczęła pisać, co ją zainspirowało, czy może kto ją zainspirował, co lub kto ją teraz inspiruje, czym jest dla niej poezja, ku czemu zmierza, etc. Taki portret liryczny. Lub nawet - szkic liryczny, jak kto woli. Pozdrawiam :) 1
Maria_M Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czekam z ciekawością:)
Maria_M Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Czym się różnią głosy przyznane od głosów otrzymanych? Przed chwilą coś takiego zobaczyłam/ odkryłam.
Maria_M Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znaczenia nie, ale wiedzieć zawsze watro co i jak, po co, na co, za ile?
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Mateusz : Dziękuję za poparcie. :) Mam jeszcze propozycję: może by tak zmienić nazwę "About me" na jakiś polski odpowiednik? Pozdrawiam
Mateusz Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Póki co to jedyne miejsce, którego nie możemy "spolszczyć". Taka możliwość ma zostać dodana w najbliższej wersji skryptu forum, więc jeszcze trochę musimy poczekać na "O mnie"
beta_b Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Jeśli o mnie chodzi - kompletnie nie mam potrzeby wprowadzenia opisu, jakby nie był nazwany. I uczulam, żeby nie było to pole wymagane ;D. bb 2
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popieram zdanie j.w 1
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekaw jestem, ilu osobom spośród nas jest potrzebny taki "fant" - bo mnie nie ...
Mateusz Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma na to szans. Skoro jednak autor ma możliwość stworzenia krótkiej notatki o sobie - dla mnie to nie problem. ;-) 1
Rekomendowane odpowiedzi