Livvie Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 rozpal mnie niech zaiskrzę wszystkimi zmysłami pozwól stopić się w twoich dłoniach jak płatek śniegu jak coś czego nie da się mieć by trwać choć na chwilę w rozkoszy stwórz mnie na nowo całą obejmij wzrokiem przytul najczulej jak potrafisz by za chwilę przygnieść ciężarem ciała pragnieniem przydusić rozpal mnie bym w twoich oczach nie gasła czując coraz mocniej wybuchła i ze zmęczenia w ramiona twe opadła 5
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Koniec trochę oczywisty Jak przymknięte lekko oczy Więc się pytam koleżanko Czy nie będą lepsze pejcze Wosk samotna kostka lodu Albo ciepła czekolada Byle tylko nie opadać By zostawić czytelnika Zrozpaloną mocno głową Tak jak chciała by pe elka By i on też mógł zapłonąć Edytowane 29 Września 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Livvie Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pejcze i "ostrość " zostawię dla innego wiersza. Ten jest raczej waniliowy. Pozdrawiam :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Ładnie ciagniesz temat rozpalasz tak jak w tytule szkoda tylko że nie pozostawiłaś tak czytelnika dla mnie ten wiersz kończy się na wybuchła ;) pozostawiasz wtedy czytelnika w tytułowych płomieniach ;) to tak niezdarnie chciałem opisać rymowanką Edytowane 29 Września 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Livvie Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widocznie nie jest dla Ciebie "zbyt dobry " ...wiersz oczywiście :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Nie fochuj się to tylko moje subiektywne zdanie. Na pewno wielu sprawniej piszących tutaj ludzi pochwali bo wiersz jest super... Ja wolę niedopowiedzenia ;) pozdrawiam chłopek roztropek Edytowane 29 Września 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Livvie Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie focham się :) podchodzę do takich "spraw "z dystansem :-) 1
Gaźnik Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi się podoba, zresztą jak każdy twój pikantny wiersz :) W tym gatunku jesteś moją faworytką ;) Jednak nie będę ukrywał, że masz na koncie sporo lepszych :P
WarszawiAnka Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Namiętny ale i piękny erotyk. Odnajduję się w odczuciach Peelki. Szczególnie mocno przemawiają do mnie słowa "stwórz mnie na nowo". Też kiedyś tak pisałam... Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Witam - bardzo zmysłowy wiersz dokładnie przemyślany - lubię tak odważne wiersze. Słońca i uśmiechu życzę.
Livvie Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i wzajemnie :)
Livvie Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi:)
Livvie Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie tak :)
Rekomendowane odpowiedzi