Niewygodna Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Na pocztówce napisałam lekkim piórem i z humorem pozdrowienia kilka słów w pierwszej chwili bez znaczenia wraz z pocztówką pamięć, obecność, przywiązanie czy odczytasz? myślę wciąż o tobie Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Niewygodna (wyświetl historię edycji) 2
Maria_M Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna pocztówka, w dobie telefonów, romantyczna :)
Niewygodna Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie dziękuję. Przesyłam pozdrowienia... z wakacji :)
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Piękny wiersz, który mały przejaw bliskości i przyjaźni, "w pierwszej chwili bez znaczenia" jakby zbliża do świadomości i wgłębia w nią, dając odczuć ukrytą w nim wielką wartość. Wzruszył mnie i sprawił radość. :) Pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Miła miniaturka, odczyta ;) do poczytania, bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witaj - wedle mnie nic odkrywczego - ja ciągle mimo technologi używam pocztówek czy to z okazji świąt czy innej jestem tradycjonalistą. Ale twoja pocztówka jest miła więc się nie czepiam. Dużo uśmiechu życzę
Niewygodna Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, że wzbudził w Tobie takie emocje. Ślicznie dziękuję. Pozdrawiam, ślę uśmiech :)
Niewygodna Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się cieszę z tej wizyty. Ślicznie dziękuję i przesyłam pozdrowienia :)
Niewygodna Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, dziękuję, że zajrzałeś. Dla mnie też nic odkrywczego, uwielbiam wysyłać pocztówki, mają swój niepowtarzalny klimat. W wierszu nie chodziło o odkrywczość pocztówki, co właśnie uczucia wysyłane razem z nią. Pozdrawiam i odsyłam uśmiech :))
Czarek Płatak Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Życzę, by adresat równie często myślał o nadawcy :)
Niewygodna Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za to życzenie, mam nadzieję że się spełnia :)) ślę uśmiech :)
egzegeta Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. im krótszy tekst, tym więcej waży każdy wers, każde słowo. Dlatego uważam, że zacytowane wersy są zbędne, bo oczywiste. Pierwsze dwie strofy zwiewne, z nutą kokieterii, a i końcówka nawet kochająca. Pozdrawiam
Niewygodna Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację i podoba mi się trzecia część bez wersu listonosza. Miło mi bardzo i dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam i przesyłam uśmiech :)
Niewygodna Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 @Joachim Burbank Ślicznie dziękuję, przesyłam pozdrowienia :)
Rekomendowane odpowiedzi